LAITILAN KANATARHAN LUOMUKANANMUNAT 

Laitilan Kanatarhan isot luomumunat 6kpl, 10kpl ja 15kpl rasioissa! GMO-vapaa 

Luomukanat asustavat lattiakanalassa lajitovereitaan väljemmin. Kanoja saa olla enintään 6 kpl/m². Luomukanoilla on orret ja oma munintapesä sekä ikkunallinen kanala. Kesästä myöhäissyksyyn asti on kanoilla mahdollisuus viettää päivät ulkona kanatarhassa kuopsutellen.

Luomukanoja ruokitaan luonnonmukaisesti tuotetulla rehulla ja hemmotellaan päivittäin välipalalla kuten heinällä ja porkkanoilla. Kanat saavat käyttäytyä luonnolleen sopivalla tavalla, kuopsutella pehkuissa ja muodostaa kuppikuntia. Kesällä, kun kanat viettävät aikaansa auringonpaisteessa ja vihreän ruokapöydän äärellä, siirtyy kananmunaan se erityinen maku. Keltuaiset ovat kauniin tummankeltaisia ja kananmunat maukkaimmillaan. Tämän vuoksi keltuaisen väri on taas talvella vaaleampi, mutta maku pysyy täyteläisenä. Luomukananmunista voi aina käyttää merkintää GMO-vapaita kananmunia. 

 

Me Laitilan Kanatarhassa panostamme luomutuotantoon. Kanan hyvinvointi on meille tärkeä asia, sillä onnellinen ja tyytyväinen kana munii maistuvimmat munat! Luomumunien osuus tuotannosta on noin 4 % ja kysyntä kasvaa vuosittain.  

Tunnistat Laitilan Kanatarhan luomumunat pakkauksen vihreästä merkistä. Luomun leima kananmunassa on nolla (0). Laitilan Kanatarhan Luomukananmunat ovat GMO-vapaita. Kaupan hyllyltä löydät luomumunia seuraavankokoisissa rasioissa:


Isoja luomumunia 6 kpl olkirasia FSC - UUTUUS!

Uusi entistä ekologisempi pakkausinnovaatio - GreeNest! Maailman ensimmäinen pakkaus, jonka koostumuksesta 50 % ruohoa.

Rasian valmistuksessa käytetty puhdasta ruohoa ja vähemmän käsiteltyä paperia, mikä säästää luontoa ja tukee kestävää kehitystä. Ruoho- ja paperikuidun samanaikainen käyttö auttaa säästämään jopa 50 % tuotannossa tarvittavasta vedestä ja vähentämään kasvihuonepäästöjä 10 %:lla.

Raaka-aineena käytetty ruoho hankitaan suunnitelman mukaisesti hoidetulta luonnonsuojelualueelta, josta se leikattaisiin joka tapauksessa. Pakkauksella on FSC-sertifikaatti eli se on kansainvälisen vastuullisen metsänhoitojärjestelmän mukainen. Pakkauksen voi hävittää viemällä sen kierrätykseen tai kompostoimalla itse. Kuitumateriaali tulee luonnosta ja palaa luontoon.

Katso englanninkielinen video ruohokuitupakkauksesta
Lähde: Huhtamäki

Ruohokuitupakkaus

 

 

 

Isoja luomumunia 6 kpl rasia  

 

 


 

Isoja luomumunia 10 kpl rasia    

 

 

 

 

   Isoja luomumunia 15 kpl rasia

 

 

 
 

 
 
 


     

Tilaa luomukananmunia kätevästi suoraan kotiovelle myös verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan >

Tallenna
Tallenna
TallennaTallenna
Tallenna
Tallenna
TallennaTallenna